Kävin metsässä ja lintujen sijaan löysin metsästä jotain uutta ja mielenkiintoista! Tosi hieno kokemus ja varsinkin ihana ilma. Tällaisia bongausreissuja vois tehdä toistenkin 🙂

Eli paikalle oli eksynyt ryhmä off-road harrastajia autoineen sekä jonkun verran muita ihmettelijöitä. Itselleni tällainen kokemus oli ensimmäinen lajiaan ja senpä takia havannoin mielenkiintoisia seikkoja. Ensinnäkin opin, tässä lajissa Kaveria ei jätetä. Sen huomas jo kun autot kiipesivät ns vuorelle. Mäki oli todella jyrkkä eikä pitopaikkoja ollut kovinkaan, joten kuskit saivat tehdä todellakin töitä saadakseen auton ylös. Yks autoista hajos rinteeseen ja hänen osalta harjoitukset oli ohi. Muutamaa autoa autettiin toisen auton vinssillä. Myöhemmin autoja oli monessa vaikeassa paikassa, mutta apu löytyi aina. En ole mikään ammattilainen tätä lajia selostamaan, mutta kai tässä on se viehätys, että pitää kokeilla aina vaikeamman kautta ja haastaa itsensä sekä tietty auto selviämään entistä vaikeammista tilanteista. Täytyy sanoa, että tämän jälkeen tavallisella kadulla ajo on lasten leikkiä 🙂

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s