Vappumarssin sijaan lähdettiin katselemaan erilaisia menopelejä. Aikasemmin näihin paikkoihin on saanut läjän pikkupoikia mukaan, mutta nyt saatiin mennä ihan yksin aikuisten kesken, sillä ne pikkupojat oli kasvanut niin isoksi ettei niitä enää kiinnostanut. Ohjelmassa oli Parolan Panssarimuseon Kevätsawutus ja paikan päälle oli kerääntynyt myös paikalliset mobilistit esittelemään kulkupelejään.

Auton lytistys panssarivaunulla

Ensimmäisenä katseltiin kuinka pikku auto sai taipua ison panssarivaunun alla. Olihan se tiedossa, että huonosti käy, mutta on ne vaan panssarivaunut niin hienon näköisiä ja kuulosia, ainakin noi vanhemmat. Kyllä niitä tälläinen naisihminenkin tykkää katella.

Video panssarivaunujen ajelusta
Vanhojen autojen näyttely

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s