Muroleen kanava ja Kesäkahvila

Vappuajelumme kohdistui Tampereelta Kuruun suuntaan ja näin paljon hienoja paikkoja, joista en tiennytkään. Kyllähän Kurun historiasta Tampereella puhutaan, mutten ikinään ole niin kiinnittänyt siihen huomiota, kun se on ”vain pieni paikkakunta” Tampereen yläpuolella. Noh nyt sain nähdä sitten, että siellä on ollut pitkäänkin asutusta, jopa hienompaa kuin esim omilla kotinurkillani. Kävimme hörppäämässä kahvit kesäkahvilassa, vaikkei ihan kesä ollutkaan. Samalla tuli tutustuttua Muroleen kanavaan.

Paikalla oli tilaa suuremmallekin ihmisryntäykselle. Nyt oli vielä melko hiljaista, kun kahvilakin oli vasta edellisenä päivänä aukaissut ovensa. Kesäpäivinä voin vain kuvitella, kuinka paljon asiakkaita näilläkin tuoleilla kahvittelee tai mitä sitten nauttivatkaan.
Sulkuportit

Opin uusia sanoja, kun en moisesta sulutuksesta oo kuulutkaan. Nyt se kuulostaa jo ihan järkevältä sanalta. Sulkuportit – Sulutus 🙂

Kanavan vieressä oli toinenkin silta ja sen alla oli pieni koski.

Vastaa