Vähän kai mageeta, kiertää päivä ja katella toinen toistaan hienompia autoja ja ihmetellä miten niiden omistajat on jaksaneet värkätä ja kunnostaa niitä. Eli osallistuin harrasteajoneuvojen vuosittaiseen piknik tapahtumaan.

Kuvattavaa ois ollut vaikka kuinka paljon, jos olis kaikki autot kuvannut. Oma valintakriteerini että auto oli jollain tavalla ”hauska” eli joko se katseli lempeästi hymyilen tai siinä oli ajan patinaa tai muuta mukavaa. Hienoja autoja kaikki, merkkiin tai malliin katsomatta. Opin samalla jotain tapahtumassa….esim Amerikan raudoissa oli ilmajouset (olikohan se niin), joiden avulla auton pohjan voi laskea ihan maan tasalle. Aika fiksua 🙂

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s