Mielenkiintoisin fiiliksin lähdin tähän historic tapahtumaan. Valkeakoskella asuessani olin usein suunnitellut meneväni katsomaan jotain rallia…tai siis haaveillut, mutta aina joku oli tullut jarruttamaan suunnitelmiani. Nyt keväällä käytyäni ensimmäisen kerran Ahvenistolla, pistin muutamat päivämäärät ylös, joten nyt sitten mentiin, eikä vain meinattu.

Piti päästä kokemaan oikea rallifiilis ja sitä se olikin, sillä jo läheisen Cittarin pihalle kuului ralliautojen ulina. Olin ihan täpinöissäni äänet kuultuani. Nuori mies, 12-vuotias matkaseuralaiseni, ihmetteli kyllä innostustani, sillä ei äidit oo rallista kiinnostunut. Mutta minä olin, ainakin tämän kaltaisesta. Ei vain mies muistanut, kuinka joskus Valkeakoskella käytiin katsomassa historic rallin lähtöjä. Siellä tosin se ei ollut samanlaista, kun autot ajo normiliikenteen seassa. Nyt kyseessä oli rata-autoilua.

Päivän ohjelma

Osallistuimme katsojajoukkoon vain lauantain osalta (kisat oli koko viikonlopun) ja lähtöjä ois ollut iltaan asti, mutta matkaseuralaiseni oli armoton ja rallipäiväni jäi suht lyhyeksi. Ehdimme kuitenkin pääsemään fiilikseen ja päätös onkin, ensi vuonna menen uudelleen, YKSIN ilman lapsia, otan retkituolin ja eväät matkaan…ja tietty kameran. Toivotaan vain että silloin on yhtä hyvä keli kun tänä vuonna. Ehdimme näkemään lämmittelyajot, harrasteajoneuvojen ja vanhojen kilpapyörien paraatit sekä muutaman kilpalähdön. Kuvia tuli tietty niin paljon, että jaoin osan omiksi sivuiksi.

– Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana –

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s