Tulitikkutehtaalta kun noustaan mäkeä ylös rautatien vartta pitkin, niin vastaan tulee seuraava mielenkiintoinen rakennus. Kovasti oli varoituskylttejä pelottemassa kulkijoita pois, mutta luvattuja kameroita ei näkynyt, joten jatkoin matkaa. Radan vieressä ennen kattohuopatehtaan rakennusta oli hieman ehyempi rakennus, jossa ehkä oli vielä jotain toimintaa.

Rakennus on ollut alunperin Yrjölän huvila. Itse kattohuopatehdas on jo aika ränsistyneessä kunnossa osittain. Radanvarren viereinen seinä oli hyvin taidokkaasti maalattu kuten näytti olevan vastapäinen radanvarsi aita. Pihalla lojui hylätty sohva ja käyttönsä lopettanut pihagrilli. Voin vain kuvitella, kuinka suosittu rakennus on ollut kokoontumispaikkana. Toimintansa tehdas lopetti vuonna 1986.

-Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana- 

– Takaisin Santalahti kokoelman etusivulle – 

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s