Ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntumaa, kun marssimme nuoren miehen kanssa Eurajoella, Rauman kupeessa, voimalinjojen välistä metsän keskellä olevalle moottoriradalle. Surina kuului kauas asti ja ihmisiä vaelsi jonossa paikan päälle. Oli miestä ja naista, vanhaa ja nuorta, lapsia korvasuojineen. Nuorella miehellä oli vaikka minkälaisia kysymyksiä, joihin tietty fiksu äiti vastaili suurella asiantuntemuksella, eli suht pyöreitä vastauksia 😉 Päivän kokemus oli kumminkin antoisa, ehkä parasta antia oli ne irtolakut, joita myydään nyt jokaisella markkinoilla tai tapahtumassa, sekä tietty ne grillimakkarat tai kärkkärit, niin kuin minä ruukaan vielä sanoa….(eivät täällä taaskaan ymmärrä mua). Nuori mies oli onnellinen, mitä nyt hieman hiekkaa pölisi aina välillä silmiin, ja äiti vielä onnellisempi kun sai leikkiä suurta valokuvaajaa. Mielenkiintoista oli ja jotain kivoja kuviakin tuli.

-Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana-

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s