Niin, kummitustalo, näin ainakin paikalliset kertoo vaikken kyllä usko itse kummituksiin. Mutta aivan ihana vanha huvila, keskellä metsää, surullisena kertoo kohtalostaan….jätetty ränsistymään yksinään keskelle pöheikköä. Vilkasta seurapiirielämää ja Suomen historiaakin nähnyt talo, tyhjillään,

mutta naapureiden vartioimana. Missä on asukkaat, missä on ihmiset, jotka huolehtisivat talon kohtalosta ennen kuin vandaalit iskevät tännekkin?
Valitettavasti talo ei ole enää pelastettavassa kunnossa…tai ehkä voisi olla, mutta vaatisi paljon töitä, sillä osa seinää oli jo mädäntynyt puhki. Ikää en tiedä talolle tarkemmin, mutta Suomen historiaa oli talossa tehty 1920-luvulla, joten satavuotispäivät lähestyvät, josseivat ole ollut jo. Jos oisin rikas, voisin vaikka ton talon pelastaakin 🙂 Sitten voisin huvilan rouvana kepsotella päivät pitkät….tosin pitäs toi pöheikkökin tosta ympäriltä kaataa, joten ehkä oisin enemmän se työmiesnainen siellä…ainiin, mutta jos oisin rikas, eihän mun tarvis, kun työmiehet tekis sen. 🙂

-Klikkaa kuvia niin näet ne isompana-

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s