Aamukahvit järven jäällä

Nyt kai pitäs olla jo huolissaan itsestäni, kun lauantai aamuna hiippailen järven jäällä aamu seitsemältä. Normisti nukun kyllä, ainakin yhdeksään vapaapäivinä, mutta jostain syystä uni katos jo puoli kuudelta,

joten päätin toteuttaa sen mitä harva se aamu töihin mennessä kiroan. Mennä kuvaamaan aamulla aikaisin!!!

Joten pakkasin kameran putkineen reppuun, termaariin kahvia sekä istuinaluset mukaan ja otin nokan kohti Tampereen keskustaa, kohteena Siilinkarin luoto. Enpä ollut aiemmin siellä ehtinyt käymään vaikka jo 15 vuotta näillä seuduilla oon asunut, joten tänään oli sitten sen aika. Googlettin viikolla kohdetta ja kyselin työkavereilta vinkkejä, jotta osasin suunnistaa rantaan, josta löytäisin polun luodolle. Sellainen löytyi Onkiniemestä, josta löytyi uimarantakin jota en ollut aiemmin tiennyt olevan. Uimarannan laiturilta sitten järven jäälle ja eikun menoksi.

Klikkaa kuvia katsoaksesi niitä isompana.

Matkaa lukemani perusteella oli 1,2km majakalle. Matka meni kivuttomasti, kun pyörin ja kyykistelin kuvia ottaessani. Mietinkin itsekseni, että täähän on ihan hyvää liikuntaa kun siellä perse pystössä jään pintaa kuvasin 🙂 Kohteelle päästyäni aamu oli valjennut ja sain ihmetellä kahvion paikkaa, jossa oli kyllä hinnasto, mutta kahvio oli kadonnut. (Pitävät kahviota vain viikonloppusin ja hiihtolomaviikoilla.) Majakka oli hieno ja sain alkuun ihmetellä sitä ihan ypöyksin, kunnes muutkin aamuvirkut löysivät sinne. Pari koirien ulkoiluttajaa poikkes, sekä yksi pyöräilijä ja muutama kävelijä. Sain kumminkin kahvini juotua ihan rauhassa, ainut että jähty aika nopsaan ja näpit alko jäätyyn kun leikin kameralla ja puhelimella. Tihkusade pisti lopulta liikkeelle, sillä en meinannut enää nähdä kuvata kun rillit oli märkänä, kamerasta puhumattakaan.

Tälläinen reissu tällä kertaa 🙂 Kokonaisuutena hyvä reissu!

2 thoughts on “Aamukahvit järven jäällä”

    1. Ei muuta kun tänne kyläileen niin vien kyllä sut sinne. Hauskan näköistä touhua, itse en ole vielä uskaltanut kokeilla 🙂

Vastaa