Pikkuveli kävi ostamassa uuden lelun itselleen ja mä sain mahdollisuuden päästä hassuun paikkaan katselemaan hassuja vekottimia. Noh oli ne osa ihan tutun näkösii vekottimia,

mutta en tiedä kaikkien virallisia nimiä, joten jätän selittämisen ammattilaisille. Minä kerron vain fiiliksiä 🙂

Rakastuneet kaivinkoneet 😉

Mansen mörinät

Eli kyseessä oli Tampereen ympäristön koneyritysten yms muiden järjestämä tapahtuma, jossa oli toimintaa useammassa paikassa. Itse kävin vain ns pääpaikalla, RealParkissa, jossa oli tosi paljon ihmisiä. Tapahtuma oli avoin kaikille, joten mukana oli mummoja ja vaareja lapsineen ja kokonaisia perheitä, vaikka suurin osa kävijöistä oli miesporukoita tai yksittäisiä miehiä, jotka oli tullut tutustumaan alan uutuuksiin. Noh ehkä joillain oli myös viihtyminen mielessä kun katsoi heidän juomatölkkiä kourassa.

IMG_9963

Latelan bussi

Seurasin viime kesänä telkkarista kuinka Nokialaiset jannut tekivät romusta bussista uutta versiota ja yllätyksekseni bussi oli näytillä tapahtumassa. Sitähän piti tietty käydä ihailemassa ja hieno se oli!

Monster auto

IMG_9985Tästä sitten uusi harrastus, istuskella monsterauton kyydissä kun se ajelee toisten autojen päältä 🙂 Ehkä ei ihan mun harrastus, mutta pikkuihmisille varmaan hieno kokemus. Muutama kyytiläinen sen kyytiin nousikin ja kovin olivat hymyssä suin. Itse vain ihailin sen kookasta kokoa!

Pikkuveljen lelu

Tämmösen se velipoika sitten osti itelleen. On sillä ennestään jotain muitakin vekottimia eli leikkii vähän isommilla hiekkalaatikoilla näillä. Kovin on vain vaininainen vehe, kun kauhakin puuttuu, mutta kaippa se sellaisen siihen jostain laittaa??
IMG_0080

Muut hassut vehkeet

Hienon näkösii on nämä muutkin koneet, mitä tapahtumassa oli runsain mitoin esillä. Ehkä yksittäinen kone ei herätä niin kunnioitusta, mutta kun niitä on rivissä, niin näyttää hyvinkin massiivisilta.

Arttukin oli siellä

IMG_0108En minä siellä ihan yksin ollut, sillä Arttu Wiskarikin oli tullut paikalle. Kivoja lauluja sillä oli. Osa oli vähämmän tuttuja, osa enemmän. Artun lisäksi tapasin ystävän, jonka olin tavannut viimeksi vuonna 1985. Vaikka muutama vuosi oli vierähtänyt, niin tapaaminen oli kuin eilen ois viimeks nähty. Kumpikaan meistä ei ollut yhtään muuttunut, samanlaisia kakaroita oltiin vieläkin 🙂

Mörinää!

Kuten tapahtuman nimi lupaili, niin kyllä mansessa mörisi tai oikeastaan Lempäälässä. Isot autot veti jotain ihmevehjettä ja musta savu nousi pakoputkista. Kovasti tapahtuma kiinnosti yleisöä, eli kai siinä jonkun sortin kilpailu oli menossa. Katsoin hetken ja lähdin tyytyväisenä kotiin. Mielenkiintoinen päivä kaiken kaikkiaan!

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s