Ilmassa oli jälleen suuren urheilujuhlan tunnelmaa, kun joukko lintuharrastajia kokoontui lauantaiaamun kunniaksi tarkoituksena mennä bongaileen lintuja. Mukana oli kaikenikäisiä, lapsia, nuoria, miehiä sekä naisia

ja kuuli joukossa jopa muutakin kieltä kun suomen kieltä. Eli varsin kirjava joukko. Me liityimme mukaan hieman tarkkailen, mitenkä bongailu tapahtuu. Noh ei se ihan outoa ollut, kun joskus Valkeakoskella kävin vastaavilla.

Kokoontumisen jälkeen siirryimme läheisen lahden rantaan, josta sitten tiirailtiin lintuja. Kyllä niitä matkalla rantaakin näkyi ja varsinkin kuului. Ympärillä oli kuin konsertti konsanaan.

Rantaa kohti

Perillä hetken ihailimme maisemia ja yritimme bongailla niitä lintuja. Oisin odottanut näkeväni jotain vähän isompia, kun olin varustautunut ottaan kuvia, mutta kuvattavia lintuja ei ilmaantunut, joten tyydyin kuvaan maisemia.

Lähistöllä oli kyllä houkuttelevan näköinen rakennus, joka kutsui meitä luokseen….ja sen vieressä oli niitä lintujakin 🙂

Lokit osoitti suunnan minne mennä…

Autiotila

Aivan upea pihapiiri odotti meitä hyljättynä. Mielikuvitus lähti laukkaamaan ja kuvittelin perheen puuhastelemaan pihalle, sen navetoihin yms muihin rakennuksiin. Jäljistä päätellen paikka on vielä jonkinlaisessa käytössä joten ei ihan hylätty. Tollasen paikan kun sais itsellen ja kunnostais sen, niin siellä ois kiva elellä.

Ihana talo ❤
Omenapuut koristaa pihaa….
Kotikuja

Paluu arkeen

Tunnelmallisen seikkailun jälkeen palasimme takaisin alkuperäiseen aiheeseen….linturetkelle. Siellä ne kaverit vielä tähysteli lintuja!

Bongarit

 

3 kommenttia

 1. Kiva juttu

  Tykkää

 2. Ihana talo. 🙂 Ja onnet blogille vielä täälläkin.

  Tykkää

  1. Kiitos Outi ❤

   Tykkää

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s