Ritareita ratsailla

Hevosturnajaiset, yksi kohokohta Hämeen Linnan tapahtumissa. Jälleen kerran siihen oli mahdollisuus Heavy metal näyttelyn avajaisissa, joten sinnehän piti suunnata. Aiemmin vastaavan kaltaiset turnajaiset olin nähnyt muutaman kerran samaisessa paikassa Hämeen Linnassa,

mutta Keskiaikaisilla markkinoilla. Joka vuosi näytös on kumminkin eri, eli sitä voi kyllästymättä käydä katsomassa aina uudelleen ja uudelleen. Ikinään se ei jätä kylmäksi, sillä vauhtia ja huumoriakin siinä riittää! Näin oli tänä vuonnakin.

Rohan Tallit

Shown esiintyjät tulevat Rohan talleilta. Tänä vuonna he ei esiinny Hämeen Linnan Keskiaikaisilla markkinoilla, joten tämä oli ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä heidät lähitienoolla.  Heidän muita esiintymisiä voi tarkistaa heidän kotisivuilta. Tässä pieniä maistiaisia heidän esiintymisestä ja lopuksi videokin.

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana

IMG_1288

Video

Vastaa