Radalle.com avajaiset Hämeenlinnassa. Hienoja autoja, makeita mimmejä ja hyvää musaa…ja vähän irrottelua niiden ohessa oli miesväelle luvassa.

Tai ainakin niin minä ajattelin kun katselin päivän menoa. Toki naisillekin oli katseltavaa, periaatteessa vielä enemmän kuin miehille, sillä liikkeellä oli enemmän miehiä kuin naisia. Itse menin sivistämään itseäni tapahtuman suhteen ja tietysti kuvaamaan.

13183141_265847747095122_1857944625_n

IMG_2373

Matkaan mukaan

13152616_265843517095545_40173551_nSen verran olin sivistynyt viime vuoden Ahveniston käynnistäni, että tärkeimpänä otin mukaan istuinalustan, sillä rinteessä oli paljon tilaa istuskella. Koko päivän seisominen ois ollut liian rankkaan. Sitten tietty iso vesipullo mukaan ja termari sekä tietty eväät. Tällä kertaa selvisin halvalla, sillä sisäänpääsystäkään ei tarvinut maksaa, kun maksu koski vain radan sisäosaan menemistä. Rinteeseen pääsi ihan ilmaiseksi katselemaan ja siellä olikin ne parhaimmat paikat.

Time Attack

Ensimmäisenä kisana oli Time Attack, jossa oli useita lähtöjä…minähän en taas ymmärrä aiheesta sen enempää, muuta kun katselin hienoja autoja ja tarkkailin mm kuinka toiset oli enemmän teipattu, vähän kalliimpia, uudempia kuin toiset, kuinka autoissa oli kamerat mukana, millaisella kokoonpanolla autoilla ajettiin jne.

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana
Palkitut

Babet

Ooh baby….pikkasen oli hymyssä pitelemistä kun kameran putken läpi katselin alueella tapahtuvaa….babet kävelivät ympäriinsä hyvin vähissä vaatteissa. Onneksi oli hellepäivä! Pysähtyivät he mihin tahansa, tai kulkivat, niin aina ympärillä oli miehiä. Kun katseli miesten ilmeitä, pystyi päättelemään paljon. Vastaavasti kun katseli naisten ilmeitä, niin siitäkin pystyi päätteleen paljon. Keksinkin syyn miksi suurin osa miehistä lähtee tilaisuuteen miesporukalla….varsinkin kun kännykkään otettiin muistoja näistä babeista 🙂

IMG_2861

IMG_2490

Omalla autolla ajovuoro

Päivän aikana oli myös yleisöllä mahdollisuus käydä ajamassa radalla. Aivan kuten viime vuonna Historic rallissa. Letka kiersi turva-autojen saattelemana ja mukana oli autoja laidasta laitaan. Yhteistä oli viime vuoteen, että aika monessa autossa kuvattiin taas ratakierros. Pitäisköhän itsekkin osallistua jossain vaiheessa 😉 Meidän äiti ralliradalle 😀

Drifting

Päivän odotetuin osuus, siis minun osaltani. Päästä näkemään kun renkaita poltetaan ja autoja huudatetaan….savu nousi ja haju oli ihan mukava, mutta onneks olin siirtynyt siinä vaiheessa etusuoralle, johon savupilvet eivät kulkeutuneet. Voi niitä ihmisparkoja, jotka seisoivat pääkurvissa.

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana

Koko perheen harrastus

Oon käynyt viime talvena keskusteluita, onko ralli, lajista riippumatta miesten vai naisten harrastus….voiko puolisot tulla matkaan, jos mies lähtee rallireissulle. Joidenkin mielestä ei, mutta kun katsoo näitä lajin harrastajia, niin aika monella on siellä mukana jopa koko perhe. Seurasin tämän valkoisen avonaisen auton matkustajia….Kuskin kyydissä oli aina eri kokoinen kaveri ja erilaisilla vaatteilla, eli apukuskit vaihtuivat. Muutamassa muussakin autossa oli hieman pieni kokoinen apukuski ja jossain apukuski näytti kovin naismaiselta. Eli koko perheen harrastus ja varmasti antoisa sellainen.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Viihdyin tapahtumassa ihan loppuun asti ja sain aurinkoa viiden tunnin verran. Poltin niskani ja toisen käteni auringonpaisteessa, mutta nautin täysin siemauksin. Seurakin oli mitä parhainta, sillä kukaan ei valittanut eikä narissut, kun ihan yksin viihdytin itseäni päivän mittaan. 🙂

 

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s