Sammakoiden ryhmäpaini

Ryhmä valokuvaamiseen vihkiytyneitä harrastajia suuntaa autoillaan kohti Seitsemisen kansallispuistoa, ohjelmassa valokuvaamista ja tietty eväiden syönti makkaran paistamisen ohessa. Valokuvausreissu saa kuitenkin mielenkiintoisen päätöksen,

kun ryhmä löytää poislähtöään valmistellessa läjän sammakoita, jotka ovat mitä mielenkiintoisimmissa asennoissa….

Matkan alkuun ensin….

Siis retken nimi oli Tampereen valokuvausseuran Lauantaikuvaajien kuvausreissu. Matkaan lähdettiin kolmen auton voimin ja ensimmäinen kohde oli Riuttaskorven virkistysmetsä. Kävimme siellä kuvaamassa Talvikoskea. Kaunis paikka, ainut harmi etten tajunnut alkuun, että ylempänä oli nätimmät maisemat kun menin ensin alas kuvaan. Noh yksi syy mennä takaisin.

IMG_3336

IMG_3342

Veden lorinaa videon pätkällä

Valokuvanäyttely luontokeskuksessa

Koskelta suuntasimme kohti Seitsemisen luontokeskusta, autoilla tietty ja kävimme ottamassa kipinää kuvaamiseen viime vuoden luontokuvista. Hienoja olivat!!!

IMG_3366

IMG_3367

Koveron terveiset

Paluu Koverolle….paikka oli tuttu viime kesän patikoinniltani,  mutta silloin en päässyt tutustumaan perinnetalon sisätiloihin. Nyt sinne pääsin ja täytyy kehua paikan ainutlaatuisuutta. Mikäli vain liikut näillä nurkilla, niin ehdottomasti kannattaa käydä. Aukioloajat löydät täältä. Paikan isäntäkin oli hyvin ystävällinen ja jutteli kävijöitten kanssa pitkät tovet. Mehän levittyimme kukin tahoillemme kuvaten mikä kutakin kiinnosti.

Saari-Soljanen ja sammakot

Voisin kai sanoa, että päivän kohokohdaksi nousi Saari-Soljasen nuotiopaikka suolampineen. Paikalla oli muitakin retkeilijöitä, mutta hyvin mahduttiin mukaan. Ensin pientä tutkiskelua ympäristöön, kunnes joku hoksasi paikalla olevan todella paljon sammakoita. Noh niistähän tuli tietty kuvauskohde. Aikuiset ihmiset siellä pylly pystössä tai persaus mättäällä istuen kuvas niitä ja hauskaa riitti.

Ryhmäpaini

Hei, tulkaa katsomaan, mitä nää tekee??!! Ei voi olla totta! Montako sammakkoa tässä on? Kolme…neljä, eikun viisi!!! Ryhmähali meneillään eikä mitään huolta ympärillä häärivistä ihmisistä 🙂

IMG_3505

Tähän kuvaan on hieno lopettaa, sillä tässä on se intohimo parhaimillaan, mitä kuvaaminen voi tuoda tullessaan ja kuinka se voi yhdistää ihmisiä 🙂 Kiitos lauantaikuvaajille <3

IMG_3533

Vastaa