Saari-Soljanen jäi kummittelemaan mieleen valokuvausreissulta, joten sinne piti palata heti uudelleen. Sain äitienpäivän kunniaksi muksutkin mukaan…hieman narisivat….mitä me siellä tehdään, siellä on tylsää 😦 Noh mutta lähtivät kumminkin ja näytti että jopa nauttivatkin.

Opaskartta

Kävimme kiertämässä pikaisesti kartalla näkyvän noin kahden kilometrin pituisen lenkin. Jaulinevan luonnontarkkailupaikka jäi näkemättä, mutta muuten kävely sujui hyvin. Sammakoita nähtiin ja ihailtiin….mietittiin kuinka syvälle suo upottaa ja ihmeteltiin miten pitkospuut on saatu rakennettua suon päälle. Kovasti oli kysymyksiä.

IMG_3542

IMG_3540

IMG_3559

IMG_3586

IMG_3580

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s