Tawastia Truck weekend – jälleen syy mennä Ahvenistolle katselemaan ja fiilistelemään autourheilun pariin. Noh ehkä tällä kertaa tää ei ollut urheilua vaan enemmänkin koko perheelle suunnattu tapahtuma, 

jossa pääsi ihailemaan uusia sekä vanhoja rekkoja. Paikalla oli alan yrittäjiä hienoine rekkoineen sekä alan harrastajia vanhoine harrasterekkoineen. Oli ihan kiva katsella kuinka rekat oli vuosien varrella kehittyneet ja muuttuneet, sekä tutustua tämän osa-alueen miehiseen maailmaan. Uusien rekkojen nupit oli koristeltu miehisen maailman kuvilla ja samaan sarjaan meni nuppien sisällä roikkuvat koristeet. Paikalla oli katsojien joukossa tosi paljon lapsiperheitä, pikkupojat innoissaan katsomassa isoja rekkoja, sillä eikö joka pojan unelma oo jossain vaiheessa olla rekkamies! Ihan kiva tapahtuma, tykkäsin jälleen kerran ja nautin Hämeenlinnassa käynnistäni.

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana.
Kilparata oli tällä kertaa täynnä rekkoja!

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s