Viikonlopun ohjelma oli LinnaCruising Hämeenlinnan Ahveniston moottoriradalla ja Britit kohtaavat Riihimäen messupuistossa. Englanninkielistä autoilua, johon suuntasin ranskankieliselläni!

Tuli samalla tehtyä taas analyysia tapahtumien luonteista ja niiden kävijöistä. Ensimmäisenä päivänä paikalla oli ikuisia rokkareita, laidasta laitaan, nuoria, keski-ikäsiä ja vanhoja. Motoristeja HD-pyörineen, kokonaisia perheitä piknikkeineen ja miesporukoita viihteen kera. Toisena päivänä oli arvokkuutta….aikuisempaa ikäryhmää, joukossa muutama vähän nuorempikin aikuinen ja autot oli lajilteltu omille alueilleen merkkien mukaan. Oli minien osasto, oli rovereitten osasto, oli anglioitten jne. ja kunkin merkin harrastajissa oli jotain samankaltaista. Kuuntelin sivukorvalla kuinka eräs iloinen mieshenkilö kertoi kaverilleen ”tiedäthän millaista minillä matkustaminen on” ja naureskeli. Ilmeisesti matka Helsingistä oli ollut viihdyttävä 🙂

Moottorirata täynnä amerikan autoharrastajia
Moottorirata täynnä amerikan autoharrastajia

LinnaCruising

Ahveniston päivä oli tällä kertaa sateinen, joka karsi kuvaamisen iloa. Osallistujien määrää ei kai se kovin karsinut, sillä radan reunusta oli täynnä harrastajien autoja ja koko ajan tuli lisää. Osa parkkeeras autonsa hyvinkin pitkälle moottoriradan mutkiin, mutta onneksi järjestäjä oli ollut niin fiksu että radan ympäri kulki bussi ja matkan varrella oli pysäkeitä, jottei tarvinut kävellä koko radan pituutta. Bussi kyyti maksoi vain euron, joten itsekin nousin kyytiin kauimman auton luo käveltyäni. Hieno fiilis vetää linkulla pitkin moottorirataa. Samaan hintaa ois voinut ottaa vaikka kuinka monta kierrosta, mutta ajelin vain sen kerran.

Raggariauto on raggariauto, normi auto on lälläriauto…. 😀

Raggariautot

Tällä kertaa keskityin raggariautojen kuvaamiseen, sillä niitä oli suhteessa enemmän edellisiin vastaaviin tapahtumiin verrattuna. Liekkö syynä tapahtuman luonne…tänne tultiin pitään hauskaa. Perjantai-iltana oli ollut rokkia tarjolla ja vielä paremmat bileet oli luvassa lauantai-illalle yhteisen cruising ajelun jälkeen.

Voi sitä pörinää kun nämä kaverit saapu paikalle!
Voi sitä pörinää kun nämä kaverit saapu paikalle!

Motoristeja ja rokkareita hyvässä hengessä yhdessä

Kuten jo alussa kerroin tämä oli kaiken kansan iloinen tapahtuma!

WE DON’T CALL 112 WE CALL BROTHERS
Rengasta palaa!
Rengasta palaa!

Renkaan polttamista

Yksin päivän kohokohdasta oli Burniskisa, jossa selostajan mukaan sai varautua siihen että vaatteet haisee sit seuraavan viikon palaneelle kumille. Noh kieltämättä ilmassa oli pientä katkua 😀 Tunnelmista pikku videon pätkä….

Muutama auto vielä

Otin mä muutamasta ”ei-raggari” autostakin kuva ja vähän jotain muita yksityiskohtia kuvasin.

London <3
London ❤

Britit kohtaavat

Sunnuntai valkeni aurinkoisena ja niin brittiautojen arvokas miitinki sujui hieman erilaisissa tunnelmissa kuin edellisen päivän tapahtuma. Paikalla oli alan tosi harrastajia, sillä kun sivukorvalla kuunteli miesten juttua, niin syvälle tekniikan saloissa oltiin ja muisteltiin kovasti autojen historiaa. Oli joukossa pari aitoa brittirouvaakin, jotka kertoilivat auton olleen heillä jo 70-luvulla arkikäytössä.

Tekniikkaa ihmettelemässä
Tekniikkaa ihmettelemässä

Esillä oli autoja, joita en oikeastaan ollut aiemmin nähnyt…ehkä jossain Bond filmeissä. Mineissäkin…vai onko ne Morriksia….noh en tiedä, oli lava-automalleja sekä farmareita. Hauskoja kertakaikkiaan 🙂 Tykkäsin kovasti tästäkin autotapahtumasta, sillä sivistyin jälleen kerran!

Autoiluviikonloppu oli onnistunut, vesisateesta huolimatta. Vähän uutta ja sivistävää, mukavaa nähtävää 🙂

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s