Tässä on menny muutama kuukausi, etten oo mitään juttua saanut aikaiseksi vaikka oon käyny vaikka missä ja kuvannut mitä kivoimpia paikkoja tai juttuja. Tänään oli ihana aurinkoinen kevätpäivä ja ohjelmassa oli Soraralli Kuhmoisissa.

Kuvia tuli otettua, joten julkaisen ne sitten pitkästä aikaa myös täällä.

Itselleni rallireissu oli ensimmäinen sellainen. Opin kuinka on erilaisia ek:ita ajettavana ja miten voitto lasketaan…sekä monta muutakin asiaa, joita en ees enää muista 🙂 Olimme metsän siimeksessä soratien varella katsomassa ensimmäistä pätkää eli ek:ta ja vaikka olimme paikallamme puol toista tuntia ennenkuin ees ensimmäinen auto tuli, niin emme olleet ainoita emmekä ees ensimmäisiä. Siellä oli äijää tien varressa rivissä, noh oli siellä muutama muijakin ja lapsukainenkin, mutta aika mies voittosta katsojakunta oli. Retkijakkara, termari kahvia ja voileivät antoivat tekemistä odottelun ajaksi. Kun kisa alkoi, siinä ei ehtinyt miettiä mitään muuta pariin tuntiin. Oli tosi kiva päivä ja jokunen kuvakin tuli otettua 🙂

Katso lisää kuvia googlekuvistani klikkaamalla tätä linkkiä.

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s