Vau, sanon minä. Nyt tuli otettua kevään ensimmäiset kunnon kiksit, kun oltiin pikku neidin kanssa Teivossa seuraamassa Rokkiraveja! Ohjelmassa oli vanhoja autoja, ”mopoja”, hevosia ja tietysti rokkiakin.

Näkemistä riitti vaikkei viime aikoina oo tullut seurattua hevosurheilua.

Automarssi

Ennen varsinaisia raveja oli ohjelmassa autoparaati. Toinen toistaan hienompia jenkkiautoja ja vanhoja moottoripyöriä ajoi rokin soidessa pari kertaa radan ympäri.

(Näet kuvat isompana klikatessa niitä.)

Heposia

Autojen jälkeen keskityttiin heposiin, jotka juoksivat radalla myös toinen toistaan komeampina. Minä keskityin taas ihmisten tarkkailemisiin…näitä kahta lajia yhdisti sama kuin mitä tahansa harrastuslajia. Yhteisöllisyys! Hevosmiehet juttelivat kärryjensä kyydissä kavereiden kanssa lämmittelykierroksen ohessa kuin automiehet autojensa vieressä. Pääasia, että kaikki viihtyi!

Rokkareita ja julkkiksii

Olihan paikalle eksynyt tavallisen kansan ja rokkareiden lisäksi muutama julkkiskin, joista osa oli tosin tullut viihdyttämään muita, kuten Mustien Enkeleitten miehet. Jussi lauleskeli Popedan biisejä ja kansa tykkäs. Yleisön joukossa seikkaili ”Elvis”, eli taiteilijanimeltään Aron, joka lauleskelee Elviksen biisejä ja jota oon viime aikoina yrittänyt päästä näkemään. Nyt pääsin, mutten  kumminkaan näkemään lauluesitystä  vaan ihan juttelemaan hänen kanssaan. Mukava mies, joten ehdottomasti etsin hänen keikan kun sopivasti tulee vastaan.

Vielä kerran autoja – parkissa

”Elviksen” Cadillac
Magee menopeli 🙂

Jälleen kerran loppusanoiksi voin sanoa, että oli oikein mukava tapahtuma josta jäi tosi kiva fiilis. Teivossa on luvassa tänä kesänä muitakin teema-aiheisia raveja, joten pitää käydä kurkkaamassa. Suosittelen 🙂

Oikein onnistunut tapahtuma ja hyvä meininki!

 

2 kommenttia

  1. Moro .Hienot on sivusi. Ei voi kun nostaa hattua , kovasti olet kiertänyt. Kuvat ja textikin toimii hyvin. Tovotan hyvää kesää sinullekin. Niin millä paikkakunnalla asut, voi olla että on mainittukin jossain . Ajattelin vaan paikkakuntia mistä jutut on.

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos Kimmo 🙂 Nokiallahan minä nykyään, ennen siellä Valkeakoskella. Juttuja on vähän joka puolelta, kun liikun niin paljon. Oon vähän miettinytkin, miten saisin ns paikat enemmän esiin, jotta ne löytyis paikkakunnan mukaan. Tuo avainsana systeemi ei toimi siinä, kun muuten lista venyy niin pitkäksi ja kun en välttämättä käy samalla paikkaa toista kertaa….kehitteellä on sivukartta, johon tietty voisin nostaa nuo paikkakunnat esille….Hienoja oli sinunkin kuvat, varsin upeita 🙂 paljon oot kiertänyt myös 🙂

      Tykkää

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s