Lauantaina 3.6.2017 matkan kohteena Helsinki-Malmi lentokenttä ja päivän aiheena katuautojen kiihdytysajoa, monster autoja, burniskisa sekä Janne Ahosen näytösajo. Siinä oli tarpeeksi syytä ajella etelän aurinkoon.

Kiihdytysajot

Kiihdytysajoissa oli monenmoista ajokkia, näin ”siviilin” näkökulmasta yllättävän vaisun näköisetkin autot kiihtyivät hurjaan vauhtiin. Rengasta poltettiin ja kumi kärys, ja tunnelma oli jännä! Sen enempää en ala lajista selostaan, sillä itse nautin enemmän aistien tuomasta ilosta.

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana.

Harrasteajokit

Kiihdytysajojen lomassa pystyi käymään harrasteparkissa ihailemassa paikalle tulleiden autoharrastajien kulkuneuvoja. Kuvattavaa ois ollut vaikka millä mitalla, sillä sieltä löytyi jälleen mitä hienompia ajoneuvoja. Tässä kumminkin osa omista suosikeistani.

Klikkaa kuvia nähdäksesi ne isompana.

Voihan Janne!

Noh pitihän se sitten Jannekin kuvata, kun kaikki niin höyrys sitä Jannen ajoa. Lujaa kulkupeli lähti – niin lujaa etten sitä ehtinyt kuvaan 🙂

Monster Cars

On se vaan iso auto!

Aikamoista menoa ja huimaa katseltavaa monster auton esitys oli! Ottamieni kuvien kautta voi myös miettiä vaarallisia harrastuksia….näiden perusteella valokuvaaminenkin on yksi vaarallinen harrastus. Enemmän turvassa toi kuski oli tuolla auton sisällä kuin nämä valokuvaajat liiveineen tossa esityksen vieressä 🙂

Burnista

Sinne me marssittiin, lentokentän perälle metsän reunalle, niin käski juontaja. Noh siellähän sitten katseltiin, kun auto toisensa jälkeen yritti saada renkaat käryämään. Minun suosikki oli vanha pikku  auto, mutta voittajaksi selvisi Volvo.

Lopuks

Pääsihän se mummukin monster auton kyytiin, sillä urheana kävin kokeilemassa auton kyytiä pikkumiehen kaverina. Vähän mietitytti ensimmäisessä kurvissa, mihin olin lupautunut, mutta kun terästin mieleni niin kyyti oli oikein mukavaa, kuten koko päivä Malmilla. Aurinko käräytti nenän pään punaiseksi ja jalat tuli kipeeksi monen tunnin seisoskelusta ja katselusta, mutta kyllä kannatti lähteä. 🙂

Siellä mie meen 🙂

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s