Tänään on valtakunnallinen nuku yö ulkona tapahtuma ja tällä kertaa minäkin olen mukana.  Makoilen tätä kirjoittaessani uudessa teltassani. Kello on puol kolme yöllä…siis mun pitäis nukkua, mutta aattelin kokeilla blogin kirjoittamista puhelimella.

Neitsytmatkalla

Ostin pari päivää sitten uuden teltan.  Pienemmän kun entisen ja sitä tässä olen samalla testaamassa. Ei valittamista, kuin myös ei oo paikassakaan valittamista. Nukun Seinäjoen lähistöllä Hirvijärven rannalla teltassa ystävien nukkuessa mökissä.  Paikka on ihana.  Vesi liplahtelee ja jotkut linnut visertää. On oikein rauhallista. Tämmösiä mahdollisuuksia pitäis olla jokaiselle sillä täällä lepää hermo ja sielu.

Hyvää yötä teille ❤

Hip hei, teltta pystössä!

 

Anna palautetta

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s