Kohti unelmia – ympyrä sulkeutuu

Nyt Norjan reissu on tehty ja oon tavallaan alkupisteessä takaisin.  Jossain päin Ruotsia, autossa yöpymässä. Näinhän reissuun lähdinkin.  Takana on ihana viikko Norjassa, niistä viisi päivää paratiisipaikassa Lofooteilla.  Menin, näin ja rakastuin ja jatkossa tiedän mihin haluan mennä kun haluan tyhjentää pääkoppani kaikesta arkikiireestä.  

Noiden päivien aikana näin ja koin paljon. Kiipeilin vuorilla, kahlasin jäämeressä, patikoin, istuskelin rannalla ja seikkailin viikinkiveneellä. Kävin jopa museossa ja elokuvissa, shoppailemassa ostoskeskuksessa ja  syömässä ravintolassa sekä kahviloissa,  ja ostin jopa polttoainetta. Eli tuhlasin rahaa vaikka kaikki varoitteli että Norjassa on kallista….Niin, nuukat suomalaiset tunnetaan tästä maailmalla, joten ajattelin tukea paikallisia yrittäjiä tuomalla edes hitusen omasta kassastani. Nukuin neljä yötä teltassani erilaisissa paikoissa.  Yksi niistä ns villillä rannalla.  Ihan paras paikka kaikista. Sinne palaan vielä joskus. Viimeisen yön vietin hotellissa sillä onnistuin vilustuttamaan itseni, joten yö kuumeisena teltassa ei houkutellut ja sen takia päätin lähteä hieman aikaisemmin  kohti kotimaata.

Reissu oli kuitenkin onnistunut ja tulen kirjoittamaan siitä muutaman jutun tänne blogiini, jotta voin jakaa omat kokemukseni sinne aikoville.  Nyt hyvät yöt täältä Ruotsista.

 

 

2 vastausta artikkeliin “Kohti unelmia – ympyrä sulkeutuu

  1. Sinä otitkin kaiken irti matkastasi. Mekin olimme yllättyneitä, kun esim polttoaine ei ollutkaan kalliinpaa, kun meillä.

    1. Kiitos 😊 juu, näin tein ja saman totesin että ei ero niin suuri ole ettei vois tankata. Lomalla ei jaksa nipottaa 😊

Vastaa Peruuta vastaus