Tietoa minusta

Minä, tämmöinen elämän seikkailija

Puoliammattilainen sivunvääntäjä jo parinkymmenen vuoden ajalta, joka ylläpitää taitojaan tämän blogin avulla sekä jakaa samalla omia mukavia löydöksiä maailmalta kuvien ja juttujen muodossa muille luettavaksi.

Olen aina ollut kiinnostunut luonnosta, historiasta, valokuvauksesta sekä matkustelusta että kulkupeleistä. Ystävieni iloksi, sekä myös rasitteeksi, olen niistä heille aina myös höpöttänyt, joten nyt kertomisen sijaan kirjoittelen niitä täällä. Osasyy jakaa näitä on myös se, että olen löytänyt vastaavista blogeista paljon vinkkejä omille reissuilleni, joten toivottavasti juttuni antaa ideoita myös muille. Mikäli sinulla on vinkata jokin kohde minulle päin, niin otan mielelläni vastaan eli laitahan vaikka palautetta tulemaan. Tämä on myös päiväkirja itselleni, jonkinlainen kuva-albumi paikoista, missä ja milloin olen seikkailut.

Itsestäni, olen tällainen aikuinen nainen, jo neljän lapsen mummokin, sellainen nuori mummo!  😉 Puhun unohdettua Oulun murretta, joten en ees yritä kirjoittaa kirjakieltä. Unohdettu? No kun olen Oulusta kotoisin ja tänne Pirkanmaalle laskeutunut kohta parikyt vuotta sitten, mutta edelleen kuulemma puhun Oulun aksentilla, vaikkakaan en kyllä kaikilla sanoilla, niin kai se silloin on unohdettu. Älkää antako sen häiritä, sillä en aina itsekkään ymmärrä mitä oon kirjoittanut. Tää teksti kun tulee vain itsestään sormieni kautta tähän näppäimistölle.  🙂


Mitä tykkäsit sivuistani, kerro ja anna palautetta:

Tai jos jäi jokin juttu askaruttaan ja haluat kysyä lisää, niin laita viestiä tulemaan.